Pitch Ideeën

Vlinderboom, groep 4/5.

Thema’s:

  1. Dromen

  2. Natuur

  3. Toekomst

Ideeën voor aanpak:

  • Materiaal: - Organisch materiaal (takken, kurk, kastanjes) - Verf - Recyclemateriaal (plastic zakken e.d.) - Sateprikkers - Wasco

Werkvorm: - Wat als dieren zich gedragen als mensen of andersom? - Teken jouw (droom)huis en teken wat daarin gebeurt? - Differentiëren: toekomstdromen! Wat voor huis wonen we in? Wat voor voertuig rijden we in? Hoe zien we er uit? Hoe ziet jouw school er later uit? Hoe zie jij er uit? Hoe zien onze dieren er uit? - 1 groot vel waar ieder kind zijn droom op tekent. Uiteindelijk een grote tekening van alle kids.

Leerdoel: creatief bezig zijn in een vrije omgeving en kinderen laten nadenken over de toekomst op een leuke manier.

Uitgelichte berichten
Recente berichten