Glitters and bananas

Vandaag ben ik aan het filmen gegaan voor mijn project over seksuele eufemismen. Ik ben niet tevreden over een aantal dingen, maar dat is vooral voor een volgende keer belangrijk.

De volgende keer zou ik graag vier keer zo groot willen werken, minimaal. Daardoor is het lompe effect veel leuker (denk ik). Omdat ik het leuk zou vinden om ook iemand te bekogelen met alle materialen was dat helemaal mooi geweest, maar ik heb op dit moment niet groot genoeg glitterpapier om dat waar te maken (erg jammer). (En de tijd om zelf zo'n groot vel te maken is er ook niet).

De beeldtaal waar ik bewust voor gekozen hebt, zorgt bij enkele filmpjes voor wazig beeld. Ik vind het niet heel storend, maar op sommige momenten vind ik het jammer. Het werken met de goede scherpte diepte zou ik meer bedreven in willen worden. Dat maakt het effect op de glitters in dit geval namelijk erg interessant.

Er is in ieder geval ruimte voor verbetering.

Dat gezegd hebbende, moet ik nu aan de slag met een programma om de filmpjes te editten, so wish me luck.

Deze kat kon ik niet laten, voor deze keer niets te maken met de post. Excuses.

Uitgelichte berichten
Recente berichten