Relax Nederland

Verkiezingsprogramma Relax Nederland!

  1. Alleen Atheïsten

We willen de stress voor de Nederlandse bevolking verlagen door het geloof het land uit te zetten. Plan van aanpak: neem afstand of vertrek. Doordat de verschillen minder worden en er minder conflicten ontstaan zorgen we voor minder burn-out’s onder de Nederlandse bevolking. Dit leidt vervolgens tot een efficiëntere en effectievere werksfeer. Daarnaast komt er door het vertrek van een gedeelte van de Nederlanders een grote hoeveelheid nieuwe banen vrij, wat zorgt voor een verhoogde koopkracht per Nederlander.

  1. Éen verplicht wietplantje per huishouden

Eens per kwartaal zal vanuit de regering worden gecontroleerd of het plantje goed wordt onderhouden. Er komt een boete te staan op de verwaarlozing van het plantje, wat gaat zorgen voor een groter verantwoordelijkheidsgevoel en zorgzaamheid bij de Nederlandse bevolking.

  1. Autoloos Nederland

Verbeterd openbaar vervoer (onder andere door een 24-uurs beleid en vaker rijden voertuigen) en volledig gesubsidieëerd openbaar vervoer moeten de auto gaan vervangen. Door de afschaffing van de auto is er niet langer meer sprake van filevorming en is er minder uitstoot van schadelijke stoffen. Ook hoeft het rijk geen geld meer uit te geven aan de infrastructuur. Door het 24- uursbeleid en het vaker rijden van de voertuigen zal er minder gewacht hoeven worden, waardoor het stresslevel van de Nederlander significant daalt.

  1. BMI-afhankelijke belasting

Over de vaste lasten van de inwoners van Nederland wordt extra belasting gerekend wanneer iemand buiten de algemene norm valt. Hoe dikker of dunner u bent en dus hoe verder u van het gemiddelde af ligt, hoe meer belasting u zult moeten betalen. Hierdoor stimuleren we een gezond lichaamsgewicht en een betere levensstijl.

  1. Eigen vlees verbouwen

Door het houden van eigen vee wordt men bewust van het verbruik van een dier. Daarnaast is men verplicht zijn eigen dier te slachten, waardoor overmatige consumptie van vlees zal dalen. Dit is goed voor het milieu en voor het morele besef van de bevolking. De hoeveelheid dieren die gehouden mogen worden is afhankelijk van de grootte van uw erf en uw huis.

Stem Relax Nederland !

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square