"Ik wil graag dat het drijft, en graag op het IJ."

Onder het thema cityscape-landscape moeten we aan de slag om 3D en 4D aan elkaar te koppelen. Er moet dus voor beide vakken wat verwerkt zijn in mijn werk. Ik wil dus graag iets maken dat drijft, en dat absurd is. Nu heb ik het idee van absurdisme iets meer los gelaten, en ben ik meer gaan kijken naar: wat wil ik bereiken. Wat ik graag zou willen is dat men bewuster om gaat met wegwerp producten en verpakkingen, want de regio rond het IJ is helaas erg vervuilt.

Met deze maatschappelijk geëngageerde gedachte ga ik maar aan de slag: ik ga iets maken van (zwerf)aval en wegwerpartikelen.

Qua uitdaging voor mezelf wil ik graag groter werken. Ik heb weinig ervaring met 3D werk en met werken die groter zijn dan een meter.

Kort samengevat, het werk moet:

- Groot zijn (of een grote ruimte innemen).

- Kunnen drijven.

- Mensen laten nadenken.

- Veel kleur bevatten.

- Van wegwerp artikelen of (zwerf)afval zijn gemaakt.

Hier mijn inspiratie:

Uitgelichte berichten
Recente berichten