Into the void

Tijdens mijn reizen naar school let ik meestal niet echt op. Het enige wat ik vaak opmerk is de grote hoeveelheid mensen die zich elke ochtend opnieuw in de metro proppen, ja ook ik doe mee, terwijl ze bij een metro van 7 minuten later een zitplaats zouden hebben (daar kwam ik achter omdat de passagiers zeiden: 'Vol is vol' (niet letterlijk ofc, niet iedereen heet Geert W.) en ik in die metro van 7 minuten later kwam.

Anyways, mooi verhaal, niet heel kort. Het gaat erom dat ik me, vooral in de ochtend, in een waas waan. Ik merk niet wat er om me heen gebeurt, ik merk alleen dat ik lekker vast sta tussen alle forenzen. Pas als ik focus en mijn koptelefoon af doe, merk ik hoe veel personen er werkelijk staan, wat ze te vertellen hebben en hoe ze kijken wanneer er weer eens een rugzak van een ander in hun weg zit. #everybodylovesthesubway. Met deze transitie wil ik iets doen. Daarom kwam ik op het idee om met visuele illusies en 3D effecten te gaan experimenteren. Ik wil in ieder geval dat er mensen in groten getale aanwezig zijn in mijn werk. Hieronder mijn eerste 'schets'.

Uitgelichte berichten
Recente berichten