Plastic Fantastic

Vorige week donderdag ben ik bezig gegaan met het eindwerk voor 3D/4D. Ik heb inmiddels alle flessen die ik heb gevonden opgebruikt, dus ik moet in een korte tijd op zoek naar een nieuwe lading plastic flessen. Het frame er omheen is inmiddels af, maar ik heb hierbij wel flink moeten korten in al mijn wensen.

Ik wilde graag dat het werk stevig zou blijven staan, omdat het buiten waait en er mensen omheen moeten lopen, maar op dit moment is dat nog niet gelukt. Voor de presentatie zal ik het werk neerzetten, maar helaas moet ik het werk na de tijd weer mee naar binnen nemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

IRIS SMIT

beeldend kunstenaar / illustrator / kunsteducator

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel