Keuzes zijn gemaakt

Ik heb gekozen om met de volgende partijen door te gaan:

PVV

PvdD

Groen links 

Forum voor democratie 

Hierbij zitten twee partijen waar ik het mee eens ben en twee partijen waar ik dingen op aan te merken heb.

Van het forum wil ik graag Thierry betrekken in het design. Niet per se de persoon, maar wel iets dat met hem te maken heeft. Ik heb om me heen gevraagd naar wat mensen weten van het Forum en hetgeen men het meest bedacht was: hij snuift lavendel alsof het cocaïne is. Nu is dat overdreven, maar dit wil ik wel gebruiken: de lavendel. Omdat hij in z'n logo een oude tempel heeft en hij een van zijn speeches begon in het Latijn, wil ik deze lavendel in een soort Caesarkroon maken (ik ben even de naam kwijt). Ik wil het in aquarel maken.

Van de pvv wil ik de duif dus dom weergeven, met Wilders zijn haar. Hier heb ik de vorige keer al over geschreven. 

Voor GroenLinks het ik het idee om een hart te maken. De stijl hiervan moet ik nog bedenken, maar ik denk dat ik in de kleuren van het logo wil werken: rood en groen. Ik wil het hart gebruiken omdat het hart in de tattooscene meestal staat voor trouw en gevoel. 

Voor partij van de dieren wil ik hun oude logo verbeteren. Het is nu een soort stempel: ik wil het 3D maken, met een realistic en aquarelstijl design.

Uitgelichte berichten
Recente berichten