"Laat het zien, blaas me weg"

Ik heb een paar dagen terug een stuk geschreven van twee a4tjes lang, maar door een stomme fout (van niet opslaan) raakte ik dat kwijt. Dus nu maar een Tribute aan dat prachtige verhaal dat ik geschreven had (you gotta believe it and I wish you were there -Tenacious D). 

Goed, na een lange denktijd had ik voor de tussenbeoordeling bedacht dat ik graag door wil gaan op het laten zien van mijn rol tegenover anderen (of juist de rol die mist als ik alleen ben). Ik wil dit gaan doen met ofwel het filmen van anderen of mezelf, waarbij ik gekozen heb voor het filmen van mezelf. Ter test heb ik dit drie keer gedaan, waarvan er uiteindelijk twee werkten op de test. Ik kreeg als feedback dat het vloggersgehalte van mijn video's eigenlijk wel tof werkte, waar ik dacht dat het misschien leuker was om het kader vast te zetten. Ik ben gegaan voor het zelf vasthouden van de camera, omdat dit toch een soort ongemakkelijkheid vanuit mijn kant veroorzaakt. 

Als andere feedbackpunt kreeg ik: "Het moet veel zijn". Ik dacht zelf aan ongeveer 15, en daar waren meerdere mensen het mee eens. Dus: ik ga maar eens een flink aantal filmpjes maken! 

https://youtu.be/DhQ0x4YQnKQ  

Zet bij het filmpje gerust je geluid uit, dat hoort er niet bij. Als je het wel luistert, excuses voor het moment dat ik m'n mond brand. 

Update: mijn video is inmiddels geblokkeerd door het geluid.. later komt er een nieuwe, zonder geluid.. 

Uitgelichte berichten
Recente berichten