Inspiratie atelier

Voor de pvv wilde ik in de New School style een design maken. Ik heb een aantal afbeeldingen gebruikt om de kern uit deze stijl te halen. Ik heb ook tientallen afleveringen inkmaster gekeken, maar daar kan ik helaas geen bewijs van leveren.

Wat je kan zien is de dikke omlijning van de werkjes: op deze manier valt het design goed op ten opzichte van de huid.

Daarnaast worden veel felle, verzadigde kleuren gebruikt. Ik weet niet of ik dit in m'n design wil (want een duif is niet heel kleurrijk) maar ik wil het wel proberen.

Het is ook een cartoonistische weergave van de werkelijkheid. Meestal zijn de ogen groot en de uitdrukking duidelijk. Ook zit er vaak een glans in het oog dit vond ik voor mijn design tot nu toe niet goed werken, dus laat ik dit zitten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten