Laatste opdracht

Omdat ik een probleem heb met filmpjes uploaden op dit medium, kan ik de filmpjes die ik tot nu toe heb niet posten. Voordat ik ze op YouTube zet wil ik ze graag zonder geluid hebben, maar ik heb thuis geen bewerkingsprogramma daarvoor. Daarom wordt het een verassing welke beelden ik ga gebruiken.

Omdat ik tegen nog een probleen aan liep, namelijk: hoe kom ik aan 15 schermen, heb ik mijn idee aangepast. Ik zet zes schermen van verschillende grote neer, waarbij op elk scherm andere filmpjes worden getoond. Door de verschillende lengtes zal er nooit eenzelfde volgorde te zien zijn, waardoor hopelijk het effect van veelheid ook wordt gecreëerd. Ik moet rond de 15 filmpjes achter elkaar monteren en als dat gebeurd is ben ik klaar voor de beoordeling!

Filmstill van etende ik

Uitgelichte berichten
Recente berichten