Reflectie 2D

Wat ik deze periode ontdekt heb is dat ik het maken van collages erg leuk vind om te doen. Ik had er eerst moeite mee, omdat het zo'n klein beeldvlak was waar we mee moesten werken, maar toen we groter konden werken voelde het beter. 

Wel leerde ik door de grotere werken dat ik de neiging heb om alles precies als het voorbeeld na te tekenen: hierdoor was ik gemiddeld acht tot tien uur bezig met een tekening (niet de bedoeling natuurlijk). Na een feedbackgesprek kwam het erop uit dat ik moest leren om minder realistisch te tekenen: teken maar met lijnen. Voor de tekeningen die ik tot dan toe nog niet af had ben ik daarmee begonnen. De drie tekeningen op een achtergrond zijn zo ontstaan, en ik ben van plan mijn eindwerk ook zo te doen. 

Wat ik mee neem naar het volgende semester is dat ik weet dat ik in staat ben om heel netjes en realistisch te tekenen, als ik wil, maar dat ik vooral moet leren hoe ik minder realistisch werk kan maken maar het toch zelf mooi vind. 

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square