Schetsen

Ik had aan het begin van de vorige les 3 ideeën, die je hierboven kan zien. Ik dacht aan een kneedbaar lichaam: zo kan iedereen het lichaam retoucheren naar zijn eigen wens. Ook dacht ik eraan om keramiek te combineren met stof: dit zou een heel esthetisch beeld zijn dat voor mij staat voor de antifeministische instelling die nog steeds heerst ondanks onze verre vooruitgang. 

Als laatste idee had ik om het materiaal plastic uit te proberen en om deze in de onderstaande vorm te smelten.

Ik wil hiermee de vrouwonvriendelijke samenleving belichten, maar ook de algemene (in)tolerantie aanstippen. Ik wil in mijn werk misschien terug verwijzen naar de jaren waarin vrouwen nog ondergeschikt waren aan mannen. Daarnaast wil ik materialen en kleuren gebruiken die bijna kitsch zijn. De vorm die ik wil gebruiken is het bovenlichaam van de vrouw. Dit wil ik omdat ik hiermee ook de taboes om naakt heen wil laten zien. Ik hoop dat ik veel verscheidenheid kan laten zien tussen vrouwen. 

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten