Gesmolten kruk

Vandaag ben ik bezig gegaan met welk design ik wil maken bij het materiaal dat ik gevonden heb. Ik wil graag iets doen met de tegenstelling sterk-zwak en/of hard-zacht. Daarom leek het mij een goed idee om iets met dunne pootjes te maken: hierdoor lijkt het met dit materiaal zo dat het niet stevig genoeg is om op te zitten. De vorige keer had ik dit al geprobeerd met mijn materiaaltesten, maar toen zakte het krukje door zijn pootjes heen: hierdoor ontstond mijn idee van een gesmolten kruk. 

De gesmolten kruk is een kruk die door zijn pootjes heen gezakt lijkt te zijn. Echter, als je er op gaat zitten blijkt het materiaal sterk genoeg. 

Om dit te bereiken denk ik dat ik met een metalen frame aan de binnenkant moet gaan werken. Ik ben wel bang dat het, zelfs met het frame, niet sterk genoeg wordt om op te zitten. Dit is iets wat ik moet gaan testen als ik dit ontwerp mag gaan maken. 

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square