Reflectie 2D

Ik heb dit semester meer geleerd dan ik in de eerste instantie door had. De eerste twee werken die ik heb gemaakt, de vrouwen met pauwen, vond ik beter gelukt dan ik ooit had verwacht. Ze zijn uiteindelijk realistischer geworden. Het schilderij dat hierna kwam ben ik langer mee bezig geweest dan moest. Ik zat best lang in de knoei met hoe ik het gezicht moest uitvoeren, maar na het vijf keer opnieuw geprobeerd te hebben ben ik tevreden.

 Ik heb met Wafae over het schilderij tussendoor nog overlegd en ik kreeg de feedback dat het meer 'af' moest lijken. Dit heb ik toegepast en het schilderij ziet er inderdaad minder afgeraffeld uit door alle strakke lijnen en afgemaakte vlakken.

Lino vond ik vanaf het begin al leuk om te doen. Ik ging voor mijn eerste lino voor een grote afbeelding (had hierna wel spijt van de hoeveelheid tijd die erin ging) en merkte gelijk dat dit iets is wat ik graag later verder uit wil breiden. Met de meerkleurendruk werd dit nog meer bevestigd. Later zou ik nog wel een meerkleurendruk met meerdere plaatjes lino willen doen. 

Voor volgend semester neem ik mee dat ik met het juiste geduld eigenlijk alles kan maken wat ik wil. Ook weet ik nu dat ik niet direct een concept nodig heb om toch werken te maken die bij elkaar passen.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square