Reflectie 4D

Deze periode ben ik op een manier aan de slag gegaan die mij heel erg bevalt. Ik heb samen gewerkt met Majorie en we hadden na twee weken al een goed concept staan. Tijdens het voorbereiden veranderde voor mij en Majorie het onderwerp, maar dat leverde interessante verschillen op. We zijn laat gaan filmen, omdat we filmden op een huisfeest. Binnen de twee dagen daarna heb ik mijn film ge-edit en ik merk dat de tijdsdruk me goede resultaten gaf. Omdat ik op tijd klaar was heb ik lang na kunnen denken over de presentatie. 

Ik heb dit semester geleerd dat met deadlines werken goed werkt voor mij. Ik heb hierdoor sneller dingen af en heb daardoor tijd om het nog te finetunen. 

Daarnaast heb ik gemerkt dat ik het fijn vind om van verschillende mensen feedback te krijgen. Ik ben van plan om dit volgend jaar bewust op te zoeken.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square