Reflectie atelier

Ik ben dit semester pas in de tweede week begonnen, omdat ik plotseling werd aangenomen voor een ontwerpbaan. 

Tijdens atelier merkte ik ook dat ik deadlines heel prettig vind. Ik had met het bedrijf deadlines gesteld, dus ik moest ook echt iets af hebben. 

Daarnaast vind ik een vastgesteld thema heel fijn om mee te werken. Ik begon in de eerste instantie met enkele vaste opdrachten en een gedeelte dat vrij was, maar na het eerste feedbackgesprek waren de onderwerpen vastgesteld. Deze manier van werken werkt voor mij het beste. 

Voor volgend jaar neem ik mee dat ik voor mezelf deadlines moet stellen en dat ik mijn eigen werk kan kaderen tijdens het proces.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square