Geen grote ruimte

Na een aantal feedback-gesprekken ben ik erachter gekomen dat ik graag iets wil zoals ik eerder al tekende: een soort box waarin de fietsbanden gespannen worden. Nu lijkt het me wel heel vet om het op een bepaalde manier transparant te maken, dus heb ik onder andere glas en een metalen frame overwogen.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op een metalen frame: in dit metalen frame kunnen de banden worden vastgemaakt en kunnen ze samen het eventuele object omhooghouden. Binnen dit frame wordt de compositie van de banden een belangrijk aspect van m'n werk.

Hieronder een gif, omdat anders mijn post slechts uit tekst bestaat.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square