Installatie

Ik heb door middel van tekeningen onderzoek gedaan naar het formaat van mijn werk. Ik wil graag weten wat voor buizen ik moet kopen dus heb ik het op schaal getekend. Na overleg met medestudenten en na zelf lang na te hebben gedacht denk ik dat ik voor de 'menselijke' schaal ga. Ik wil graag iets dat net groter is dan een persoon, ongeveer 2 bij 3 meter denk ik.

Ik ben er nog niet over uit of ik één of meerdere knopen in mijn frame wil, omdat het een verschillende lading dekt.

Als ik met één frame werk, met één knoop, staat dit voor mij voor mezelf en alle banden die ik met mijn omgeving aan ga. Echter gaat het in mijn gedachten over mijn meerdere 'zelven', dus dan zou ik meerdere frames moeten maken. Dit is voor mij zowel financieel als qua uitvoering niet haalbaar.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square