Laatste lootjes

De afgelopen week heb ik mijn werk nagenoeg af gekregen. Het enige waar ik nog wat aan moet veranderen is de muur (op de foto rechts van mijn werk). Ik vind het een storende factor en wil er graag iets mee. Ik had zelf een aantal muren in gedachte, maar mogelijk gaat dat niet lukken omdat er meer beoordelingen zijn op dat moment dan ik had ingecalculeerd. Ik ga mijn best doen om de storende factoren weg te halen, maar moet nog bepalen hoe.

Verder moet ik concreet nog besluiten of ik de losse fietsbanden die aan de knopen hangen nog er vanaf wil knippen. Ook gaf Lot de suggestie dat het mooi kan zijn als ik er nog een stapel fietsbanden bij laat liggen, wat ik qua verhaal eigenlijk wel vind kloppen. Maar: ik moet nog bekijken of ik dat qua beeld passend vind.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square