Klaar!

Afgelopen vrijdag heb ik de laatste dingen besloten en uitgevoerd. Ik heb besloten om de fietsbanden niet af te knippen, omdat ik vind dat het werk op deze manier een meer consistente esthetiek heeft. Daarnaast geeft het mij het idee dat de compositie meer dynamiek krijgt als niet alles strak is afgeknipt. 

Ook kwam ik door een onvoorziene oorzaak op het idee om een band los te laten hangen. Binnen de compositie klopte dit heel goed, dus ik heb besloten deze te laten hangen. Ook zorgt deze voor meer dynamiek in het frame, omdat de rest van de banden strak staat en deze als enige letterlijk het losse eind is. 

Ik heb samen met een aantal klasgenoten nog naar de compositie van de knopen gekeken en besloten dat het een beter geheel was wanneer ik op drie specifieke plekken nog een knoop toe zou voegen. Ik heb een aantal plekken uitgeprobeerd maar uiteindelijk is de compositie zo geworden zoals op de foto te zien is. 

 (De losse banden onderin moet nog een plek voor bedacht worden). 

Wat ik niet bedacht had maar wat ik wel mooi uitgepakt vind is de manier waarop de stangen krom getrokken zijn. Ik had in gedachten dat mijn buizen stevig genoeg waren, maar dit bleek helaas niet zo te zijn. (Zoals eerder te lezen). Nu heeft het frame mij het gevoel dat het op een bepaald moment in gaat storten door de druk van de banden. Qua concept vind ik dit niet misstaan, het past er naar mijn idee zelfs goed bij: geluk bij een ongeluk.

Zoals te zien is op de onderstaande foto's is de wand met blauwe kisten echt heel storend, dus ik ga er zeker weten wandjes voor zetten. 

Ik ga nog nadenken over een zaaltekst maar heb al wel een idee in m'n hoofd. 

zover dat mogelijk is natuurlijk...

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square