Gepresenteerd op MUUR


Hierboven is mijn eerste deel nog niet af, maar hieronder is het werk in zijn volledige presentatie te zien. Het werk is gebaseerd op groeiende tumorcellen en heeft de naam onkruid. In mijn beeldend werk doe ik onderzoek naar de manier waarop (sociaal) destructieve gedachten zich vastklampen in mijn brein. Hiervoor heb ik een aantal groeiprocessen op een rij gezet en ben ik begonnen met het bestuderen van wortelen, onkruid en groeiende tumorcellen.

Nog een slok, ja neem er nog een.

Hij ziet er goed uit.. Nee stop je bent al gelukkig.

"Ik mis je", app ik mijn vriend

"Ik mis je", app ik haar

Shot? Ja doe maar. Een haal?

Nou nee maar doe toch maar.

Ik weet niet waar je het over hebt maar ik knik.

Ik heb oogcontact, links, achter, rechts.

Ik voel mijn ogen flirten.

Nog een slok, ja neem er nog een.

Deze tekst slaat op een voorbeeld van hoe bepaalde uitspraken of gedachten spontaan ontstaan in mijn hoofd. Ik wil graag laten zien hoe random en impulsief deze gedachten zijn, en hoe weinig ik er eigenlijk aan kan doen dat ze er zijn.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten